Lehké a rychlé karí. Máte-li rádi méně pálivá jídla, nahraďte chilli papričky zelenou paprikou. Do karí můžete přidat i baby lilek nebo zelené fazolky. Místo kachny můžete použít kuře, hovězí nebo krevety.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 173.5 kcal
- Bílkoviny 3 g
- Sacharidy 10 g
- Tuky 13.25 g
Postup přípravy
Autor: Sofia Smith, z vydání Apetit 2012/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2012/11
Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona