Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vepřový kotlet s fazolovým ragů

Popis receptu: 
od Romana Pauluse
Autor: Martina Lysková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    vepřová kotleta rozmarýn, tymián sůl pepř tymián uvařené hnědé fazole mrkev cibule česnek slanina oliv. olej rajčata

Příprava jídla

Do pánve (nebo kastrolu) vlijeme olej, vsypeme slaninu, česnek, cibuli a restujeme. Následně přidáme kostičky mrkve a pokračujeme v restování. Pak přidáme fazole, tymián a rajčata, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Vepřovou kotletu osolíme a opepříme. Zahřejeme pánev, vložíme kotletu, rozmarýn a opékáme. Pánev s kotletou sundáme z ohně a necháme chvilku odpočinout. Na talíř servírujeme fazolové ragú s opečenou kotletkou.
REKLAMA

Přidat komentář