0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřové pěti vůní

Vepřové pěti vůní
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Vepřové pěti vůní

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1071 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 6 g
Tuky 97 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Působivé jídlo v čínském stylu, které připravíte raz dva – a bez dlouhého krájení.

Suroviny

panenka
sůl
koření
pěti vůní nebo jiná čínská směs
olivový olej
fazolky zelené
vařené v páře
orientální omáčka

1 Vepřovou panenku osolte a posypte kořením pěti vůní nebo jinou čínskou směsí. Pomažte olivovým olejem a opékejte na těžké pánvi zhruba 4–5 minut z každé strany.

2 Nechte na prkénku chvilku odpočinout a pak podávejte s fazolkami vařenými v páře a orientálními omáčkami.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit