Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,3 (43x)
1. 2. 2016
Krůtí stehna pečená s česnekem a rozmarýnem


Velmi snadné
< 10 min
4,3 (43x)

Tip na neotřelý nedělní či jinak sváteční oběd. Recept výborně funguje také s jehněčí kýtou. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4402 kcal
  • Bílkoviny 533 g
  • Sacharidy 223 g
  • Tuky 157 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.

Související články

Benátky, jak je (ne)znáte: Proč pít víno od rána, kam na nejlepší cicchetti, jak přežít racky a projet se po Grand Canalu skoro zadarmo

Když se řeknou Benátky, většině lidí se vybaví gondoly, davy u mostu Rialto a nekonečné fronty na památky. Jenže takhle to být nemusí. I během krátké návštěvy, klidně jen na otočku, můžete zažít Benátky, které nejsou popsány v každém druhém turistickém průvodci. Stačí znát pár místních triků: kam jít na ty nejlepší cicchetti, proč vám racek opravdu může ukrást večeři a jak si vychutnat výhled na Grand Canal bez toho, abyste museli platit majlant za gondolu.