< 45 min
4,1
Spaghetti carbonara
< 30 min
4,5
Caesar salát s krutony
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
< 60 min
4,2
Dýňové rizoto
< 15 min
4,4
Losos na pánvi
< 45 min
4,2
Hrášková polévka
< 30 min
4,1
Zapečené gnocchi
< 45 min
4,0
Mac and cheese
< 60 min
4,0
Klasické kung pao
< 30 min
4,2
Těstoviny se smetanou, špenátem a sýrem
< 10 min
4,1
Medovo-hořčicová zálivka
< 45 min
4,2
Zapečené lilky po italsku
< 60 min
4,1
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
< 30 min
3,2
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou
< 45 min
4,2
Steak s pepřovou omáčkou
< 30 min
3,8
Špagety carbonara
< 90 min
4,3
Řízečky z vepřové panenky
< 75 min
4,3
Italské rizoto s hráškem
< 60 min
4,4
Krémové rizoto
< 15 min
4,0
Svítek
< 60 min
4,0
Špagety po boloňsku, jak je ještě neznáte
< 60 min
4,4
Blesková kokosová kari polévka s nudlemi
< 90 min
4,4
Carpaccio z červené řepy a kozího sýra
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem