Co dělá z Caesar salátu Caesar salát? Kromě jiného dokonale vyladěná zálivka! Ta promění salátové listy v opravdovou delikatesu. Volně jsme se touto salátovou klasikou inspirovali, doplnili ji elegantními krevetovými špízy a výsledek je vynikající. Uvidíte, že i vy s touhle variací sklidíte nebývalý úspěch.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na posypku
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1507.75 kcal
- Bílkoviny 139 g
- Sacharidy 23.5 g
- Tuky 92 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/5
Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce – chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert. Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku. Apetit, napsáno s chutí.