Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

19. úkol: Zelí

Dušené zelí
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Dnes si dejte zelí v jakékoliv podobě.

Vysoké nad Jizerou proslulo v gurmánských a jiných labužnických kruzích díky červenému špičatému zelí. A zrovna okolo tohoto města vede dnešní soutěžní prázdninová mapa.

Protože je zelí plné vitamínů a antioxidantů, byl dnešní úkol nad slunce jasný. Dejte si dnes zelí v jakékoli podobě. Nemusí to být přímo to vysocké, můžete si na talíř dát i jakékoli jiné.

Syrové, dušené, vařené, kysané, studené, teplé, horké, vlažné, budu počítat i zelí odšťavněné do koktejlu.

Letní zelná inspirace z Apetitu:

 

Zkuste také...

Florentýnin salát ze špičatého zelí, který báječně funguje jako lehký, teplý, pětiminutový oslňovač davů a lamač labužnických srdcí.

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín