Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

19. úkol: Zelí

Dušené zelí
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Dnes si dejte zelí v jakékoliv podobě.

Vysoké nad Jizerou proslulo v gurmánských a jiných labužnických kruzích díky červenému špičatému zelí. A zrovna okolo tohoto města vede dnešní soutěžní prázdninová mapa.

Protože je zelí plné vitamínů a antioxidantů, byl dnešní úkol nad slunce jasný. Dejte si dnes zelí v jakékoli podobě. Nemusí to být přímo to vysocké, můžete si na talíř dát i jakékoli jiné.

Syrové, dušené, vařené, kysané, studené, teplé, horké, vlažné, budu počítat i zelí odšťavněné do koktejlu.

Letní zelná inspirace z Apetitu:

 

Zkuste také...

Florentýnin salát ze špičatého zelí, který báječně funguje jako lehký, teplý, pětiminutový oslňovač davů a lamač labužnických srdcí.

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč