0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

19. úkol: Zelí

Dušené zelí
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Dnes si dejte zelí v jakékoliv podobě.

Vysoké nad Jizerou proslulo v gurmánských a jiných labužnických kruzích díky červenému špičatému zelí. A zrovna okolo tohoto města vede dnešní soutěžní prázdninová mapa.

Protože je zelí plné vitamínů a antioxidantů, byl dnešní úkol nad slunce jasný. Dejte si dnes zelí v jakékoli podobě. Nemusí to být přímo to vysocké, můžete si na talíř dát i jakékoli jiné.

Syrové, dušené, vařené, kysané, studené, teplé, horké, vlažné, budu počítat i zelí odšťavněné do koktejlu.

Letní zelná inspirace z Apetitu:

 

Zkuste také...

Florentýnin salát ze špičatého zelí, který báječně funguje jako lehký, teplý, pětiminutový oslňovač davů a lamač labužnických srdcí.

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit