Salát z pekingského zelí představuje souhru barev i chutí. Nudličky pekingského zelí doplní nastrouhaná mrkev a mladé výhonky mungo fazolí. Dokonalá zálivka jen podtrhne lehce asijskou chuť zeleninového salátu a slané arašídy dodají ten pravý ‚křup‘. Představujeme vám senzační bezmasé jídlo, které připravíte do 30 minut.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1467 kcal
- Bílkoviny 44 g
- Sacharidy 214 g
- Tuky 46 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/7
Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!