Rybičky

Rybičky

Zatím nehodnoceno
Do 20 minut 8 rybiček

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3139 kcal
Bílkoviny 120 g
Sacharidy 508 g
Tuky 41 g
Vláknina 62 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pokud vám ve sbírce vykrajovátek chybí rybička, určitě najdete aspoň hvězdu, která se snadno promění v mořskou hvězdici. Anebo se prostě jen spolehněte na nůž a vlastní fantazii…

Suroviny

jablko ks
tuňák 1
v oleji
majonéza 1 PL
nízkotučná
chleba 8 plátků
celozrnný
máslo 1 PL
ředkvičky 1 ks
jemně pokrájená
pažitka
jemně pokrájená
sezamová semínka
na obal
1.  Jablko oloupejte, odstraňte jádřinec a nastrouhejte na jemném struhadle. Tuňáka vyjměte z konzervy a nechte okapat. V misce smíchejte připravené jablko, tuňáka i majonézu a vzniklou pomazánkou natřete polovinu chlebů. Vytvořte sendviče.

2.  Vykrajovátkem vytvarujte ze sendvičů po dvou až třech rybičkách. Horní stranu (tam, kde ryby mají šupiny) potřete máslem a částečně obalte v pokrájené zelenině nebo v semínkách.

Komentáře

Apetit magazín

Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?
  • Tipy a triky

Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?

Ochutnejte anýzovku francouzského původu, která za svou slávu vděčí absintu. Oblíbený destilát s výraznou chutí a typickým zakalenám  spatřil světlo světa jako náhrada za absint, který si vysloužil zákaz. Pastis můžete například v...
Jak zpracovat květy černého bezu: sladké i slané tipy
  • Tipy a triky

Jak zpracovat květy černého bezu: sladké i slané tipy

Černý bez nemusíme dlouze představovat. Patří mezi keře, kterého si cení všichni milovníci bylin. Když zavoní, láká nás, abychom z jeho květů připravili stejně omamně vonící sirupy a šťávy nebo si usmažili květové řízečky....
Dort krále Oskara II.: Upečte si oblíbený Ikea dezert sami!
  • Tipy redakce

Dort krále Oskara II.: Upečte si oblíbený Ikea dezert sami!

Obchodní dům Ikea láká kromě nábytku na spoustu švédských dobrot. Jednou z nich je také mandlový dort krále Oskara II. Kdo už tento skvostný zákusek někdy ochutnal, věříme, že ne jen jednou. S naším receptem si ho můžete upéct...

Obchod Apetit