„Příprava těchto řezů je sice časově náročnější, ale jsou tak vláčné a dobré, že se to vyplatí,“ říká čtenářka Lenka Skřivánková ze Psár. Třené řezy s jablky a tvarohovým krémem rozhodně stojí za vyzkoušení.
Suroviny
Na 1 plech
Suroviny
Na 1 plech
Na těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7080 kcal
- Bílkoviny 130 g
- Sacharidy 675 g
- Tuky 419 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/5
Je nám 10 letParty ve velkém styluMakronkový dortPiškotové těstoJogurtové pohlazení