Naprostá delikatesa! Jestli najdete chvilku času, smíchejte suroviny na zálivku už během dne a dejte ji chladit.
Suroviny
avokádo
2
ks
citron
1
ks
šťáva
uzený losos
250
g
estragon
hrst
nebo trocha sušeného
zakysaná smetana
4
PL
kapary
1
PL
okapané
1. Oloupaná avokáda zbavte jader, nakrájejte na kousky a smíchejte s polovinou citronové šťávy.
Stočte plátky uzeného lososa, úhledně je poskládejte na talíře a posypte avokádem. Přikryté je můžete uložit až na hodinu do lednice.
2. Na zálivku smíchejte estragon, zakysanou smetanu a zbytek citronové šťávy. Těsně před podáváním přelijte lososa zálivkou a posypte kapary. Jezte s celozrnným chlebem.
Stočte plátky uzeného lososa, úhledně je poskládejte na talíře a posypte avokádem. Přikryté je můžete uložit až na hodinu do lednice.
2. Na zálivku smíchejte estragon, zakysanou smetanu a zbytek citronové šťávy. Těsně před podáváním přelijte lososa zálivkou a posypte kapary. Jezte s celozrnným chlebem.
Komentáře