Ryba na špejli.
Suroviny
losos
4
filety
vykostěné
olivový olej
2
PL
Na bylinkovou salsu
petrželka
2
hrsti
máta
1
PL
čerstvá
pažitka
1
PL
kapary
1
PL
česnek
1
stroužek
olivový olej extra panenský
2
PL
Postup
1
Pokrájejte 4 vykostěné filety z lososa na kostky velikosti sousta. Osolte je, opepřete, promíchejte s asi 2 lžícemi olivového oleje, napíchejte na špejle a grilujte 1-2 minuty po každé straně. Při podávání doplňte lososa salsou z nahrubo nasekaných 2 hrstí hladkolisté petrželky, lžíce čerstvé máty, lžíce pažitky, lžíce kaparů, stroužku česneku a ze 2 lžic panenského olivového oleje.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 25 skvělých jídel z grilu(32 receptů )