Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.7/5 Počet hodnocení: 9
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1785 kcal
Bílkoviny 134 g
Sacharidy 6 g
Tuky 128 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ryba na špejli.

Suroviny

losos 4 filety
vykostěné
olivový olej 2 PL
Na bylinkovou salsu
petrželka 2 hrsti
máta 1 PL
čerstvá
pažitka 1 PL
kapary 1 PL
česnek 1 stroužek
olivový olej extra panenský 2 PL

Postup

1

Pokrájejte 4 vykostěné filety z lososa na kostky velikosti sousta. Osolte je, opepřete, promíchejte s asi 2 lžícemi olivového oleje, napíchejte na špejle a grilujte 1-2 minuty po každé straně. Při podávání doplňte lososa salsou z nahrubo nasekaných 2 hrstí hladkolisté petrželky, lžíce čerstvé máty, lžíce pažitky, lžíce kaparů, stroužku česneku a ze 2 lžic panenského olivového oleje.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Apetit magazín