Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bagel s medovou lučinou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1236 kcal
Bílkoviny 31 g
Sacharidy 239 g
Tuky 15 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Věřte banánům i jako malé svačince – obsahují hodně vlákniny, draslíku a vitaminů C a A.

Související recepty

Suroviny

bagel 2 ks
rozinkový bagel
lučina ve vaničce
med 4 PL
lesní (množství přizpůsobte své chuti)
na kolečka

Postup

1

Bagely přepulte, rozpečte, každý potřete čerstvou lučinou utřenou s medem a poklaďte kolečky banánů.

NĚCO NAVÍC
Med můžete nahradit javorovým sirupem a lučinu například ricottou nebo čerstvým krémovým sýrem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/11

Apetit magazín

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi
  • Zajímavosti

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi

Místo zlatavého ležáku sklenice pěny – Američani šílí po českém mlíku! Zatímco dříve by hosté za oceánem takový „špatně natočený“ půllitr okamžitě vraceli na výčep, dnes se z něj stal vyhledávaný zážitek. Jak si tradiční české čepování piva...