Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Teplé bagely s hovězím
ZDROJ: pixabay.com
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 723 kcal
Bílkoviny 39 g
Sacharidy 114 g
Tuky 11 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Typické americké bagely prodává Tesco, jeden přijde na 10 Kč. Vyzkoušejte i různé příchuti, skvělý je např. špenátový.

Suroviny

bagel 2 ks
cibulový
na potření pečiva
hořčice hrubozrnná
hovězí roštěná, nebo pastrami, případně rostbíf
podélně rozkrojené
ledový salát hrst
natrhané lístky

Postup

1

Bagely rozpulte, každou polovinu pomažte máslem a trochou hořčice. Plátky masa vložte mezi pečivo. Bagely položte na zdvojenou vrstvu kuchyňského papíru na plochém talíři a minutu prohřejte v mikrovlnce při 750 W. Pečivo můžete také klasicky zapéct v předehřáté troubě či pod grilem; mělo by stačit pár minut.

2

Rozpečeným bagelům sejměte vršky. Na spodní poloviny naskládejte salát a okurku, přidejte hořči­ci, přiklopte – a jezte ještě teplé.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/7

Komentáře

10.09.2007 20:39
Recept se nachází v č.7/06, str.14

Apetit magazín