Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 340 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 60 g
Tuky 0 g
Vláknina 33 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lehce hořký aperitiv, který se velmi hodí k asijské kuchyni.

Suroviny

40 ml
sherry fino
víno červené 20 ml
suché, vermut
sušená pomerančová kůra 2 plátky

1 Sherry a vermut smíchejte ve sklenici s ledem a přeceďte do větší likérové nebo menší vinné skleničky.

2 Plátky pomerančové kůry rozlomte nad skleničkou – do nápoje se tak uvolní vonné silice.

3 Ozdobte dlouhou spirálou pomerančové kůry, kterou vyrobíte pomocí škrabky na brambory.

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit