0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 340 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 60 g
Tuky 0 g
Vláknina 33 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lehce hořký aperitiv, který se velmi hodí k asijské kuchyni.

Suroviny

40 ml
sherry fino
víno červené 20 ml
suché, vermut
sušená pomerančová kůra 2 plátky

1 Sherry a vermut smíchejte ve sklenici s ledem a přeceďte do větší likérové nebo menší vinné skleničky.

2 Plátky pomerančové kůry rozlomte nad skleničkou – do nápoje se tak uvolní vonné silice.

3 Ozdobte dlouhou spirálou pomerančové kůry, kterou vyrobíte pomocí škrabky na brambory.

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit