Neprůstřelný recept na punčové řezy nám dala naše food stylistka Milka Volfová. Hlavní trik spočívá v tom, že barví rovnou piškot, nikoli nálev, takže se žlutá s červenou na řezu neslévají. Punčák patří retro dezerty, na které zkrátka nelze zapomenout. A s tímto receptem vám garantujeme, že se vám to rozhodně nestane.
Suroviny
Na 1 plech
Suroviny
Na 1 plech
Na světlé těsto
Na barevné těsto
Na punčový nálev
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7886 kcal
- Bílkoviny 219 g
- Sacharidy 1230 g
- Tuky 184 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/4
Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.