Když koňakové špičky, tak ty z pražské kavárny Cafe-Cafe! Jejich cukrář na naši žádost upravil svou verzi náplně na poctivě alkoholovou. Likérové špičky jsou retro zákusek, na který řada z nás nedá dopustit. A co teprve jejich domácí verze z poctivých surovin? Tady je!
Suroviny
Na cca 10 špiček
Suroviny
Na cca 10 špiček
Na pařížský krém
Na piškoty
Na náplň
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3810 kcal
- Bílkoviny 48 g
- Sacharidy 204 g
- Tuky 301 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2015/4
Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.