Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,6 (229x)
2. 5. 2016
Koňakové špičky
Apetit
Koňakové špičky
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,6 (229x)

Když koňakové špičky, tak ty z pražské kavárny Cafe-Cafe! Jejich cukrář na naši žádost upravil svou verzi náplně na poctivě alkoholovou. Likérové špičky jsou retro zákusek, na který řada z nás nedá dopustit. A co teprve jejich domácí verze z poctivých surovin? Tady je!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 10 špiček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 10 špiček

Na pařížský krém

Na piškoty

Na náplň

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3810 kcal
  • Bílkoviny 48 g
  • Sacharidy 204 g
  • Tuky 301 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(229 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jemné pudinkové řezy
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/4

Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.