Bezlepkové barevné pracny jsou chuťově takřka k nerozeznání od těch běžných. Vlastně jsou možná dokonce ještě lepší!
Suroviny
na cca 50 kousků
Suroviny
na cca 50 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4291 kcal
- Bílkoviny 51 g
- Sacharidy 506 g
- Tuky 213 g
Postup přípravy
- Bezlepkové pečení: Kterou mouku použít? Jsou lepší směsi nebo jednodruhové mouky? Zdeňka Mazúrová o bezlepkovém cukroví: Na držení pohromadě mám jednoduchý trik, důležitý je výběr mouky
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/11
Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje