2011/11
01.11.2011

2011/11
01.11.2011
Obsah vydání
- Dokonalé husí hody
- Tajemství hlávky zelí
- Polévky s pečivem
- Americké páje

> 120 min
4,3
Husí vývar s bylinkovým kapáním

> 60 min
4,3
Pečená husa s jablky & bramborové knedlíčky

< 60 min
4,0
Červené zelí s brusinkami

> 60 min
4,4
Hruškový páj s mascarpone a mandlemi

> 60 min
4,3
Husí játra se slaninou a lokšemi

< 60 min
4,4
Obrané husí maso s opečenými bramborami

> 60 min
4,5
Bezlepkové linecké cukroví

> 60 min
4,3
Jablečný páj s drobenkou

> 60 min
4,1
Ostružinový mřížkový páj

< 60 min
4,1
Tarte flambée

< 60 min
3,1
Bezlepková zázvorová kolečka

< 60 min
4,3
Bezlepková citronová srdíčka

< 60 min
4,0
Bezlepkové dvoubarevné pracny

> 60 min
3,7
Bezlepkové stromečky s pistáciemi

< 60 min
3,9
Bezlepkové malinovo-mandlové řezy

> 60 min
3,5
Bezlepkové čokokostky

> 60 min
4,6
Zelná polévka s houbami a kroupami

< 120 min
4,5
Pomalu pečená vepřová krkovice na zelí

< 90 min
4,7
Klasický jablečný páj

< 30 min
3,7
Švestkový páj

> 60 min
4,8
Zapečené vrstvené zelí s mletým masem

< 60 min
3,8
Rýžový koláč

< 60 min
5,0
Domácí hranolky s petrželkovou solí

< 60 min
5,0
Morkové řezy

> 60 min
4,6
Hovězí polévka s morkovými knedlíčky

< 30 min
3,3
Pomazánka z husího masa

< 60 min
3,0
Zelňáky se škvarky

< 30 min
4,7
Zelí s kokosem a nudlemi

< 60 min
5,0
Pikantní zelný salát

< 45 min
3,7
Husí krev na cibulce

> 60 min
4,7