Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,3 (23x)
11. 7. 2019
Bramboráčky z trouby
Apetit
Bramboráčky z trouby
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,3 (23x)

Jednoduché bramboráky z trouby jsou skvělé samostatně – například s česnekovým dipem ze zakysané smetany. Ale můžete je podávat také jako přílohu k masu nebo ke grilovaným dobrotám. Křupavé bramboráky z trouby se už po prvním soustu stanou vaším novým rodinným receptem.

 

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1526 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 100 g
  • Tuky 102 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku

Související články

Kuchyně v USA

Galerie: Všechny tváře kuchyní aneb Kuchyně v průběhu věků u nás i ve světě

V kuchyni trávíme nemalou část dne, vaříme v ní, setkáváme se s rodinou či přáteli a je také prostorem pro naše koníčky. ‚Plus jedničku‘ bereme jako samozřejmost, přitom nemusíme v historii zajít daleko, abychom zjistili, že kuchyňská linka nebo plynová trouba jsou poměrně nové vynálezy a lidé se bez nich museli dlouho obejít...