Jednoduché bramboráky z trouby jsou skvělé samostatně – například s česnekovým dipem ze zakysané smetany. Ale můžete je podávat také jako přílohu k masu nebo ke grilovaným dobrotám. Křupavé bramboráky z trouby se už po prvním soustu stanou vaším novým rodinným receptem.
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1526 kcal
- Bílkoviny 39 g
- Sacharidy 100 g
- Tuky 102 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2014/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/9
Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku