Krupicová kaše je nostalgickou vzpomínkou z dětství. Ovšem na trik ze školních jídelen, kdy kuchařky nahrazovaly dětskou krupičku krupicí a část mléka vodou zapomeňte. Připravte si krupicovou kaši podle tradičního receptu, a to v poměru 8-12 lžic krupičky na 1litr mléka. Hotovou kaši ozdobte kakaem, cukrem, máslem nebo třeba čokoládou či ovocem. Krupicová kaše je rychlé sladké jídlo, ale také senzační dezert.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na přelití a ozdobení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 471.75 kcal
- Bílkoviny 14 g
- Sacharidy 51.5 g
- Tuky 22.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/5
Květen 2007