Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (8x)
7. 10. 2016
Krupicová kaše se šafránem a černým bezem
Apetit
Krupicová kaše se šafránem a černým bezem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (8x)

Šafrán kaši krásně obarví a dodá jí jemnou exotickou příchuť.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 464.75 kcal
  • Bílkoviny 12.25 g
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 18.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/10

Česká klasikaSladká jídla de luxeTopinky 7x jinakPoctivý hospodský guláš

Související články

starší-bezinky-bobule-džus-ovoce-4434796/

K čemu využít plody černého bezu?

Na jaře se bez černý zahalí do žlutobílého kabátu z drobných květů, na podzim keř ctí své jméno a obroste sytě černými bobulemi. Bezinky, na které běžně narazíte podél cest, lze využít na přípravu zavařeniny, bezinkového likéru, džemu, sirupu nebo octa, který se svou chutí blíží octu balzamikovému. Na sběr plodů se můžete vydat právě teď.