Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (3x)
5. 1. 2021
Bramborové krokety se šunkou a čedarem & česnekový dip
Apetit
Bramborové krokety se šunkou a čedarem & česnekový dip
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (3x)

Smažené bramborové krokety, které jsou dědictvím portugalské kuchyně, se v Brazílii dělají na různé způsoby – ty původní jsou s treskou a v restauraci je tady můžete ochutnat pod názvem bolinhos de bacalhau. Ale ryby nejí každý, tak jsme na silvestra vsadili na osvědčenou kombinaci šunka–sýr–česnek.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 20 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 20 kousků

Na bramborové krokety

Na česnekový dip

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1986 kcal
  • Bílkoviny 98 g
  • Sacharidy 82 g
  • Tuky 136 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/1

Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.