Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,9 (27x)
18. 7. 2014
Brokolicová polévka s kozím sýrem a krutony
Apetit
Brokolicová polévka s kozím sýrem a krutony
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,9 (27x)

Experimentujte v tomto receptu s různými druhy sýra


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 428.75 kcal
  • Bílkoviny 21.75 g
  • Sacharidy 33.75 g
  • Tuky 22 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

shutterstock_659536315.jpg

Tajný trik pro nejvláčnější bábovku? Stačí obyčejný jogurt a bude jako od babičky!

Jogurtová bábovka je stálicí českých a slovenských kuchyní a patří k moučníkům, na které s láskou vzpomínáme z dětství, ale užíváme si je i jako dospělí. Její kouzlo tkví v neuvěřitelné jednoduchosti, díky které si na ni troufne i úplný začátečník. Výsledkem je přitom vždy dokonale vláčný a svěží moučník, který se hodí ke kávě, snídani  či svačině, ale i jako sladká tečka po obědě. Klíčovou surovinou je přitom obyčejný bílý jogurt, který těstu dodává lehkost a jemnost.