Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Brokolicová polévka

Ať už patříte mezi milovníky brokolice či její odpůrce, správně ochucená polévka vás přesvědčí, že s brokolicí se v kuchyni dají tvořit skvosty. Vedle výrazné chuti jsou to i její blahodárné účinky na lidské tělo, díky kterým si brokolici zamilujete. Na pohled i chuťově pak brokolicové polévce svědčí kombinace s parmezánem, krutony, semínky nebo dokonce s uzeným lososem.

...

 

  • Svěží zelené barvy docílíte, když brokolici po dovaření ihned zchladíte ve studené vodě. Takto připravenou brokolicí můžete ozdobit hotovou polévku.
  • Pro milovníky ostřejší chuti jsme připravili recept na brokolicovou polévku s chilli, zázvorem a kokosovým mlékem, která svou chutí, vůní i ingrediencemi skvěle zapadá do oblíbené asijské kuchyně.
  • Brokolice je skvělým zdrojem hořčíku a vlákniny a patří k nejvýživnějším druhům zeleniny.

Celý popis

Související články

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...