Čerstvé broskve jsou skvělé, ale ve zmrzlině jim chybí šmrnc. Sluší jim spárování s kyselejší dření. Tahle kombinace navíc skvěle vypadá.
Suroviny
Na cca 1,5 l
Suroviny
Na cca 1,5 l
Na broskvovou zmrzlinu
Na rybízovou dřeň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3610 kcal
- Bílkoviny 53 g
- Sacharidy 497 g
- Tuky 150 g
Postup přípravy
- Jak zdokonalit zmrzlinu: Doplňte ji vlastnoruční karamelovou, čokoládovou nebo jahodovou polevou Zmrzlinová expertka Katka Kočičková: Proč dělat domácí zmrzlinu a jaká jsou její úskalí
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2021/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/7
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.