Hruškový bellini

Hruškový bellini

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (1)
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 248 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 0 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Na zdraví a šťastný nový rok!

Suroviny

185 ml
hruškový nektar
skořice svitek
prosecco 375 ml
nebo sekt
hrušky
čerstvá, k podávání

1 Přiveďte k varu 185 ml hruškového nektaru spolu s 1 svitkem skořice. Ztlumte na střední plamen a vařte 15 minut do zhoustnutí. Nechte vychladnout. Rozdělte do sklenek.

2 Zalijte 375 ml vychlazeného prosecca nebo sektu.

3 Můžete použít čerstvou hrušku a nakrájet ji na kostičky nebo na tenké plátky a před podáváním vložit do sklenic s koktejlem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/1

Apetit magazín

Komerční sdělení
Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?
  • Koktejl

Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?

Víno je nesmazatelně vepsané do naší kultury, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Důkazem je fakt, že sklenka vína je pro nás vždy spjatá s nejrůznějšími životními okamžiky. Jak ale vybírat, a neudělat chybu? ...
Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu
  • Novinky a zajímavosti

Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? ...

Obchod Apetit