0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hruškový bellini

Hruškový bellini

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 248 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 0 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Na zdraví a šťastný nový rok!

Suroviny

185 ml
hruškový nektar
skořice svitek
prosecco 375 ml
nebo sekt
hruška
čerstvá, k podávání

1 Přiveďte k varu 185 ml hruškového nektaru spolu s 1 svitkem skořice. Ztlumte na střední plamen a vařte 15 minut do zhoustnutí. Nechte vychladnout. Rozdělte do sklenek.

2 Zalijte 375 ml vychlazeného prosecca nebo sektu.

3 Můžete použít čerstvou hrušku a nakrájet ji na kostičky nebo na tenké plátky a před podáváním vložit do sklenic s koktejlem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/1

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit