0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Camembertový chlebíček
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.2 / 5. Počet hodnocení: 6
Do 20 minut Velmi snadné 12 chlebíčků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3048 kcal
Bílkoviny 146 g
Sacharidy 50 g
Tuky 249 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Geniální kombinace camembertu a brusinek zaručeně přivolává úspěch!

Suroviny

chleba vícezrnný 6 plátků
se slunečnicovými semínky
máslo
slané
sýr 6 plátků
kvalitní, možno i toustový
zakysaná smetana 1 kelímek
i více
camembert 2 ks
na silnější trojůhelníčky
pepř
zelený, čerstvě namletý
brusinky 12 PL

1 Chleby potřete tenkou vrstvou másla, na každý položte po plátku sýra a šikmo překrojte. Vzniklé trojúhelníčky naaranžujte na servírovací talíř a nazdobte.

2 Nejprve na každý trojúhelníček dejte čepičku ze zakysané smetany, pak několik camembertových trojúhelníčků a všechno posypte pepřem a ozdobte brusinkami – klidně i dvěma lžičkami. Jsou to právě brusinky, které s camembertem udělají divy!

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/1

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit