Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.7/5 Počet hodnocení: 75
Více než hodinu Snadné 8-10

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4800 kcal
Bílkoviny 137 g
Sacharidy 445 g
Tuky 275 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Je cukrárna daleko? S naším receptem zvládnete tenhle úžasný dezert upéct doma!

Suroviny

ricotta 375 g
např. Philadelphia, Buko
krupicový cukr 230 g
co nejjemnější
vejce 3 ks
bio, jemně strouhaná
vanilkový extrakt 1 ČL
Na korpus
sušenky 125 g
máslové, např. Opavia
mleté
máslo 45 g
rozpuštěné + trocha na vymazání formy
bílá čokoláda 150 g
nasekaná
mražené ostružiny 200 g

Postup

1

Troubu předehřejte na 140 °C.

2

Suroviny na korpus zpracujte podle základního receptu a podle něj také připravte formu a vtiskněte do ní směs.

3

V robotu dohladka zpracujte ricottu a smetanový sýr. Přidejte cukr, vejce, citronovou kůru a vanilkový extrakt a zpracujte, aby se všechno spojilo.

4

Do směsi vmíchejte bílou čokoládu a mražené ostružiny. Náplň naneste do formy na korpus a pečte hodinu a čtvrt.

5

Nechte chvíli stát ve formě, pak přeneste do lednice a podávejte důkladně vychlazené.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
499 Kč
334 Kč