Nadýchaný, jemný a lehounký cheesecake v létě osvěží a v zimě přivolává jaro! Citronový cheesecake bez pečení potěší každým soustem. Kombinace ricotty a smetany s výraznou chutí citronu a kousky šťavnatých blum tvoří skvělou harmonii – ideální dezert pro všechny, kteří milují lehké a svěží zákusky. Připravte se na jemný krémový zážitek s ovocnou tečkou!
Suroviny
6
Suroviny
6
Na korpus
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 643.33 kcal
- Bílkoviny 17 g
- Sacharidy 38.67 g
- Tuky 46 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/1
Leden 2008