Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,7 (60x)
30. 1. 2017
Citronový cheesecake
Apetit
Citronový cheesecake
Apetit


Snadné
> 60 min
3,7 (60x)

Nadýchaný, jemný a lehounký cheesecake v létě osvěží a v zimě přivolává jaro! Citronový cheesecake bez pečení potěší každým soustem. Kombinace ricotty a smetany s výraznou chutí citronu a kousky šťavnatých blum tvoří skvělou harmonii – ideální dezert pro všechny, kteří milují lehké a svěží zákusky. Připravte se na jemný krémový zážitek s ovocnou tečkou!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na korpus

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 643.33 kcal
  • Bílkoviny 17 g
  • Sacharidy 38.67 g
  • Tuky 46 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(60 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/1

Leden 2008

Související články

Připravte si dezerty s porcí bílkovin

Připravte si dezerty s porcí bílkovin, po kterých vám porostou svaly

O trochu zdravější dezerty? Víme, jak na to. Když do nich přidáte krémový sýr nebo tvaroh, hned tělu dopřejete více potřebných živin, než když obsahují základní ingredience jako mouka, olej, prášek do pečiva a cukr. Takové dezerty z krémových sýrů nemusí nutně být jen kalorickou bombou, ale také skvělým zdrojem bílkovin.