Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (8x)
12. 9. 2023
Ciabatta po italsku
Image Professionals
Ciabatta po italsku
Image Professionals


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (8x)

Obložená ciabatta s pestem, prosciuttem, mozzarellou a rajčaty je italská klasika, která nikdy nezklame. Čerstvá rajčata jsme vyměnili za pečená: s nimi můžete sendvič dělat celou zimu.


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1813 kcal
  • Bílkoviny 147 g
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 112 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

cukr

Vánoční cukroví bez cukru, ale s chutí! Velký průvodce: Jak nahradit cukr medem, sirupy nebo xylitolem a kolik čeho použít

Co kdyby letošní vánoční cukroví mohlo chutnat stejně dobře – nebo dokonce lépe – a přitom vás nemuselo trápit špatné svědomí? Tajemství se skrývá v přírodních sladidlech, o kterých možná ještě nevíte. Některá z nich používaly už naše babičky, jiná přišla ze vzdálených koutů světa. Všechna ale mají jedno společné: dokážou proměnit tradiční recepty v něco překvapivě chutného a zároveň šetrnějšího k vašemu tělu. Připravte se na malou revoluci ve vánočním pečení.

.