Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sendvič se šunkou a křenovým coleslawem
sendvič
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Sendvič se šunkou a křenovým coleslawem

3.7/5 Počet hodnocení: 10
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1876 kcal
Bílkoviny 33 g
Sacharidy 50 g
Tuky 171 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křupavý a pěkně pikantní sendivič vás skvěle vybaví chutí i energií do života!

Suroviny

housky
celozrnné nebo bagetky
šunka 150 g
rostbíf či uzené
hlávkový salát
nebo polníček, na obložení
Na coleslaw
najemno
mrkev 3 ks
nahrubo
nadrobno
sůl
pepř
cukr
na dochucení
majonéza 200 g
křen 4 PL
strouhaný
z poloviny citronu

Postup

1

Na salát promíchejte zelí, mrkev a šalotku. Osolte a pár minut promačkávejte rukama – zelí tím zkřehne. Pak přidejte ostatní přísady na coleslaw, opepřete a dotáhněte chuť špetkou cukru. Nechte hodinu v chladu rozležet.

2

Pečivo prořízněte, naplňte salátem coleslaw a obložte šunkou či pečení. Ozdobte salátem a podávejte. Nebo můžete pečivo, pečeni, coleslaw a zelený salát rozložit na stůl v rámci bufetu a nechat hosty, ať si sendvič naplní sami.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2014/2

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...