Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
4.6/5 Počet hodnocení: 12
Více než hodinu Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1657 kcal
Bílkoviny 116 g
Sacharidy 46 g
Tuky 109 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Cikánská hovězí pečeně překvapí svou výraznou chutí i zářivým vzhledem. Místo syrových rajčat a paprik můžete použít i základ na lečo. Výsledek bude stejně báječný. Cikánskou pečeni podávejte s rýží, těstovinami nebo vařenými bramborami.

Postup

1

Hovězí maso naklepejte, protkněte slaninou, osolte a opepřete.

2

Drobně pokrájenou cibuli zpěňte na sádle, přidejte maso, mletou papriku a opečte ze všech stran.

3

Pak podlijte trochou vody, přidejte rajčatový protlak a duste pod pokličkou do změknutí. Při pečení maso občas obraťte, přelijte mastnou šťávou a podle potřeby podlijte vodou.

4

Ke konci pečení přidejte očištěné papriky, rajčata a okurku pokrájené na nudličky a stále duse, dokud maso nezměkne.

5

Podávejte s dušenou rýží nebo s vařenými těstovinami.

Foto: PXhere.com

Autor: svetlanaob

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč