Dýně se hodí do slaných jídel i do koláčů a čokoláda jí moc sluší. Přesvědčte se sami!
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3087.5 kcal
- Bílkoviny 58 g
- Sacharidy 382.5 g
- Tuky 140.75 g
Postup přípravy
- Dýňové dezerty: 14 nejlepších receptů 7x dýně na sladko: Připravte si dýňové latte nebo bulharský štrúdl
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008