Dort můžete ozdobit čokoládovými hoblinami. Rozehřejte tmavou čokoládu a nalijte ji na pomaštěný plech. Po zatuhnutí z ní ostrým nožem odškrabujte hobliny.
Suroviny
na 10 řezů
Suroviny
na 10 řezů
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6400 kcal
- Bílkoviny 111 g
- Sacharidy 462 g
- Tuky 449 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2011/3
Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty