Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,7 (12x)
12. 12. 2016
Danuščino švestkové tiramisu
Apetit
Danuščino švestkové tiramisu
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,7 (12x)

Recept na tohle božské tiramisu jsme mámili z naší spolupracovnice Dany Obermajerové roky. V pravidelných intervalech nám na ně dělala chutě, ale recept prozradit nechtěla. Až teď! Je fakt skvělé - přesvědčte se sami. Tiramisu můžete navrstvit do velké mísy a tu pak postavit doprostřed stolu nebo každému připravte vlastní pohár plný slasti. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7680 kcal
  • Bílkoviny 151 g
  • Sacharidy 553 g
  • Tuky 510 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Poháry a dezerty ve sklenici: Oslňte bleskovým tiramisu i cheesecakem Není jenom tiramisu aneb 10 dalších dokonalých italských dezertů

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.