Koláč podle starého receptu nejlépe chutná na podzim, kdy jsou jablka ve vrcholné kondici. Vychutnejte si ho s teplým čajem a kopečkem šlehačky. Drobenkový jablečný koláč jako od babičky a navíc v expresní verzi.
Suroviny
8
Suroviny
8
Na jablečnou náplň
Na drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 266.75 kcal
- Bílkoviny 2.25 g
- Sacharidy 35.5 g
- Tuky 12 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008