Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (49x)
24. 10. 2017
Drobenkový jablečný koláč
Apetit
Drobenkový jablečný koláč
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (49x)

Koláč podle starého receptu nejlépe chutná na podzim, kdy jsou jablka ve vrcholné kondici. Vychutnejte si ho s teplým čajem a kopečkem šlehačky. Drobenkový jablečný koláč jako od babičky a navíc v expresní verzi.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na jablečnou náplň

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 266.75 kcal
  • Bílkoviny 2.25 g
  • Sacharidy 35.5 g
  • Tuky 12 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Tajemství drobenkového koláče Jablka a listové těsto: Neodolatelné rohlíčky, šátečky, řezy a koláč

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008