Tradičně se takto připravují telecí játra – ale i na drůbeží, dochucená vínem a balsamicem, voláme bravo! Drůbeží játra po benátsku jsou senzační rychlý recept na chutný oběd, kterému jednoznačně sluší dušená rýže nebo bramborová příloha.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 299.5 kcal
- Bílkoviny 27.5 g
- Sacharidy 16.75 g
- Tuky 9.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007