2010/5
01.05.2010

2010/5
01.05.2010
Obsah vydání
- Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi.
- Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši.
- Slavnostní dorty

< 60 min
4,7
Tousty s pečenými rajčaty

> 60 min
4,5
Nové brambory s brynzou, cibulkou a uzeným špekem

< 45 min
4,3
Zapečený chřest s parmskou šunkou

< 30 min
3,3
Rustikální chleba

< 30 min
4,5
Jogurtová buchta

< 45 min
4,7
Tilapie v thajské omáčce

> 60 min
4,3
Tvarohový koláč s ovocem

> 60 min
3,9
Citronový pusinkový koláč s ovocem

< 30 min
4,2
Žloutková roláda se šlehačkou a čokoládou

< 50 min
4,1
Perníková buchta s jablky a povidlovou omáčkou

< 60 min
4,1
Šlehačková bublanina s ovocem

< 10 min
4,6
Jarní salát s vejci

< 60 min
0,0
Gnocchi s omáčkou z plodů moře

> 60 min
4,5
Pošírovaná kuřecí prsa s estragonovou omáčkou

> 60 min
5,0
Kuřecí čaj

< 60 min
4,3
Špecle (nočky)

< 30 min
4,4
Losos s bylinkovou krustou a bylinkovými bramborami

< 60 min
3,6
Focaccia

> 60 min
3,4
Kmínový chléb s pivem

> 60 min
4,7
Drůbeží vývar – základní recept

< 60 min
3,9
Mrkvový chléb s ořechy

< 30 min
4,4
Halibut po italsku

< 45 min
4,5
Slavnostní polévka s játrovými knedlíčky

< 60 min
4,5
Základní bramborová kaše

< 60 min
3,8
Telecí kotlety s bylinkovým máslem a hráškovým pyré

< 60 min
4,0
Pestrá fazolová pánev

> 60 min
4,5
Vinná klobása s králičím masem

> 60 min
3,9
Nadívaná kachna se špekovými knedlíky

> 60 min
4,5
Zlaté krokety

> 60 min
4,9
Bramborové věnečky

> 60 min
4,7
Koláčky z kaše se šunkou a mozzarellou

> 60 min
4,4
Šalotkový tarte Tatin

> 60 min
4,0
Balzamikový bůček s karamelizovanými jablky

< 30 min
3,4
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami

< 30 min
4,6
Platýs s kapary

> 60 min
4,5
Krémová rybí směs zapečená s kaší

< 30 min
4,3