Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,9 (15x)
11. 2. 2019
Dušené hovězí s fazolovou kaší
Apetit
Dušené hovězí s fazolovou kaší
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,9 (15x)

Recept, který jsme odkoukali od australské blogerky Tori Haschky a mírně ho poupravili, nás nadchl bez výjimky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na fazolovou kaši s kapustou

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6084 kcal
  • Bílkoviny 435 g
  • Sacharidy 617 g
  • Tuky 204 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/2

S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Testování dubajské čokolády

Čeští cukráři testovali 15 dubajských čokolád: Krásné obaly zklamání nepřebily

Když cukrářka Helena Fléglová přivezla z Dubaje patnáct tamních čokolád, čekala se exkurze do světa orientálního luxusu a neotřelých chutí. Výsledek? Porota složená z chocolatiéra Jakuba Vobořila, cukrářek Heleny Fléglové a Karolíny Hávové a redaktorky časopisu Apetit Kateřiny Kočičkové zůstala v rozpacích. Skoro nic z očekávané pompéznosti se nekonalo – a čokoládová realita byla výrazně méně sladká, než by si kdo přál.