Dýňová polévka je doslova hvězdou podzimu! Svou nádhernou barvou i vůní přiláká ke stolu celou rodinu. Dýňový olej dodá polévce výraznou ořechovo-kořenitou chuť a chilli paprička patřičný říz. Pokud dýňový olej nemáte, nahraďte ho kvalitním olivovým nebo ořechovým.
Suroviny
10
Suroviny
10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 204.4 kcal
- Bílkoviny 3.7 g
- Sacharidy 16.9 g
- Tuky 14.1 g
Postup přípravy
- 10 nejlepších ověřených receptů na krémové dýňové polévky 105 dýňových receptů aneb Jak zpracovat dýni od slupky až po semínka
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva