Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
17. 7. 2019
Italská vepřová roláda plněná čerstvou klobáskou


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Vepřové roládě s čerstvou klobáskou, kterou můžete jíst zatepla i zastudena, Italové říkají ‚porchetta con salsiccia‘ (čtěte porketa kon salsičia). Jak ji zabalit, najdete v receptu Porchetta krok za krokem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6741 kcal
  • Bílkoviny 229 g
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 626 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/8

Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Salsiccia

Salsiccia: Italská delikatesa, která změní váš pohled na klobásy

Voňavá, šťavnatá a plná rozmanité chuti – salsiccia není jen obyčejná klobása, ale tradiční surovina italské kuchyně, která dokáže i z jednoduchého jídla vytvořit kulinářský zážitek. Salsiccia, kterou byste v českých obchodech ještě před pár lety možná hledali marně, si dnes nachází pevné místo v gastronomii a na talířích milovníků dobrého jídla. Co přesně je salsiccia, jak ji správně připravit a s čím ji nejlépe kombinovat?