Slavná francouzská pórková polévka v podobě lahodné galetky – poslouží jako předkrm i odpolední svačina. Galetku à la vichyssoise totiž můžete podávat teplou i studenou.
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Na marinádu
Na náplň
Na bešamel
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3761 kcal
- Bílkoviny 84 g
- Sacharidy 318 g
- Tuky 227 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2019/6
Ideální parťák na začátek léta? Červnový Apetit! Najdete v něm spoustu nových nápadů, triků a tipů, jak si co nejlahodněji zpříjemnit slunné dny. Čekají vás bleskové večeře, které vám umožní trávit více času venku s rodinou, neodolatelné jahodové dezerty, jimiž si dokonale osladíte život, nedělní menu s nádechem nostalgie, masa v opulentní úpravě či hned 4 recepty na exotický tabouleh vonící bylinkami. Zlatým hřebem je ovšem čajový dýchánek jako z říše divů. Propadněte se s Alenkou do světa fantazie! Nechybí ani velký průvodce 9. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 15. 6. opět v pražské Grébovce. Už se nemůžeme dočkat, až se tam potkáme. Těšíme se na vás! Apetit, napsáno s chutí.