Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (45x)
21. 4. 2016
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary


Snadné
< 60 min
4,1 (45x)

Při přípravě tohoto pokrmu jsme se inspirovali oblíbeným italským receptem na vitello tonnato – plátky vařeného studeného telecího masa zalitého tuňákovou omáčkou. Tuňákové omáčce to ale sluší i s noky a cuketou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2588 kcal
  • Bílkoviny 115 g
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 229 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články

Míša žije v Chorvatsku. Proč se tam na kávu nechodí s knížkou, co místní nechápou na Češích a jsme pro ně stále ti „paštikáři“?

Když se řekne „Češi v Chorvatsku“, většině se vybaví plná auta konzerv a piva a ručníky položené na pláži už v šest ráno. Ale jak to vypadá, když tam člověk opravdu žije? Míša, která si plní sen o životě u moře, se s rodinou usadila v Kvarneru. Povídali jsme si o tom, jak vypadá její běžný den, proč se na kávu nechodí s knížkou a proč byste měli ochutnat více než plejskavicu ze stánku na promenádě.