Maso můžete podávat s opečenými bramborami, ale Paul Day by si ho dal v sendviči; podával by ho v pěkné měkké housce na hamburger, nejlépe s domácím salátem Coleslaw s nastrouhanou červenou řepou a majonézou naředěnou jogurtem.
Suroviny
1 Smíchejte veškeré suroviny na kořenicí směs a důkladně ji vmasírujte do masa. Vložte ho do nekovové mísy, překryjte potravinářskou fólií a nechte aspoň 24 hodin marinovat; v ideálním případě ho aspoň dvakrát otočte, ale neznamená to, že byste kvůli tomu museli v noci vstávat.
2 Připravte si gril s poklopem. Rozehřejte uhlíky a rozhrňte je do stran. Na rošt nad nepřímý žár položte maso a zavřete víko. Teplota v grilu by neměla přesáhnout 150 °C, zároveň nesmí klesnout pod 100 °C. Maso grilujte 6,5–8 hodin, každých 45 minut ho zkontrolujte, ale neotáčejte.
3 Maso je hotové, když se po dotyku rozpadá – dají se jednoduše oddělovat jednotlivá vlákna. Pak ho opatrně přesuňte na prkýnko, zakryjte alobalem a nechte cca 30 minut odpočívat. Při podávání maso stačí jednoduše oddělovat vidličkou.