Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,4 (70x)
23. 10. 2015
Had na klacku
Apetit
Had na klacku
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,4 (70x)

Hadi na klacku jsou lepší než špekáčky! Sladká pochoutka z kynutého těsta ovinutá na větvi a ochucená skořicovým cukrem připomíná známý trdelník. Proto pokud máte rádi tuto pouťovou dobrotu, připravte si její domácí verzi na ohni. A kdyby vám náhodou zbylo těsto, omotejte ho na kovové ruličky na kremrole či zmuchlaný alobal a upečte hady v troubě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 děti

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 děti

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1663 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 244 g
  • Tuky 59 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(70 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso

Související články

Focení v lese

Úvodník šéfredaktorky Jany Kopecké: Jak jsme fotili v lese aneb Oheň, děti a psi

Srpen, to jsou prázdniny, teplo, slunce a volnost. Přesně tak jsme také přistoupili k přípravě srpnových receptů do Apetitu a vyrazili vařit na oheň do přírody. Aby to bylo zábavnější, přizvali jsme k tomu děti a psy, ačkoliv naše fotografka Alena tvrdí, že horší už by bylo jen fotit koně… No prostě byla zábava a podrobněji se o tom dočtete v úvodníku šéfredaktorky Jany Kopecké.