Hadi na klacku jsou lepší než špekáčky! Sladká pochoutka z kynutého těsta ovinutá na větvi a ochucená skořicovým cukrem připomíná známý trdelník. Proto pokud máte rádi tuto pouťovou dobrotu, připravte si její domácí verzi na ohni. A kdyby vám náhodou zbylo těsto, omotejte ho na kovové ruličky na kremrole či zmuchlaný alobal a upečte hady v troubě.
Suroviny
Pro 4 děti
Suroviny
Pro 4 děti
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1663 kcal
- Bílkoviny 41 g
- Sacharidy 244 g
- Tuky 59 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/10
Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso