Rychlá svačina ideální na cesty a na piknik.
Suroviny
hovězí maso
500
g
zadní
brambory
3
ks
syrové, oloupané
cibule
1
ks
olivový olej
4
PL
hořčice
2
PL
sůl
pepř
čerstvě mletý
tuk
na smažení
mouka
na poprášení
Postup
1
Maso umelte nebo nasekejte nadrobno v kuchyňském robotu. Nastrouhejte brambory a spolu s olejem je přidejte k masu. Ochuťte hořčicí, solí a pepřem a tvarujte biftečky. Každý poprašte z obou stran moukou.
2
Rozpalte nepřilnavou pánev, nalijte do ní trochu oleje a biftečky po obou stranách opečte dozlatova. Podávejte s čerstvým chlebem, případně s hořčicí.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Menu na výlet s dětmi: 7 receptů do baťůžku(7 receptů )