Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Hovězí na černých fazolích
Apetit
Hovězí na černých fazolích
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Pečené maso s báječnou marinádou z česneku, zázvoru a pepře. K němu si uvařte fazole a čínské zelí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1165 kcal
  • Bílkoviny 108 g
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/2

Únor 2009

Související články

Kuba

Pohlednice z Kuby: Za pár korun, které pomohou nasytit místní rodinu, budete mít nezapomenutelné zážitky

Na tradiční kubánskou kuchyni v rezortu na Varaderu, kam míří většina turistů, příliš nenarazíte. Místní se snaží na cizince zapůsobit rybami všeho druhu, ke kterým servírují smažené brambůrky. Kubánci si v historii prošli několika obdobími extrémního nedostatku potravin, který vygradoval i v hladomor. Kubánská kuchyně je tedy velmi prostá, založená na základních surovinách. Abyste ji poznali, musíte se vydat do Havany, ideálně do bytu jedné z kubánských rodin.