0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hovězí na černých fazolích

Hovězí na černých fazolích
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Hovězí na černých fazolích

Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1165 kcal
Bílkoviny 108 g
Sacharidy 19 g
Tuky 75 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pečené maso s báječnou marinádou z česneku, zázvoru a pepře. K němu si uvařte fazole a čínské zelí.

Suroviny

roštěnec 500 g
vysoký, v celku
česnek 2 stroužky
prolisované
zázvor (čerstvý) 2 ČL
jemně strouhaný
pepř
černý
rostlinný olej 1 PL
fazole černé ¼ hrnku
nasekané
sójová omáčka 2 PL
pak čoi 1 svazek
spařené horkou vodou

1 Maso, česnek, zázvor, pepř a olej smíchejte a nechte marinovat půl hodiny.

2 Rozehřejte pánev a maso opečte 3–4 minuty po všech stranách tak, aby se zatáhlo (marinádu uschovejte). Pak maso přesuňte do trouby předehřáté na 200 °C a 15 minut pečte.

3 Marinádu, sójovou omáčku a 125 ml vody vlijte na pánev a za stálého míchání minutu vařte. Přidejte fazole a čínské zelí a vařte 2–3 minuty doměkka. Roštěnec nakrájejte na plátky a servírujte se zelím a marinádou z černých fazolí.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/2

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč