Dopřejte slavnostní huse to nejlepší. Naplňte ji dvěma různými nádivkami! Hosté si buď dají obě, nebo si vyberou tu, která jim chutná víc. Podávejte přelité vypečenou šťávou, s křupavými bramborami a karamelizovanou mrkví.
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Na rozmarýnovou nádivku s mletým masem
Na nádivku s brusinkami a jablky
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6584 kcal
- Bílkoviny 145 g
- Sacharidy 1016 g
- Tuky 202 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/12
Prosinec 2008