Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,8 (18x)
10. 11. 2017
Husa dvou nádivek
Apetit
Husa dvou nádivek
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,8 (18x)

Dopřejte slavnostní huse to nejlepší. Naplňte ji dvěma různými nádivkami! Hosté si buď dají obě, nebo si vyberou tu, která jim chutná víc. Podávejte přelité vypečenou šťávou, s křupavými bramborami a karamelizovanou mrkví.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na rozmarýnovou nádivku s mletým masem

Na nádivku s brusinkami a jablky

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6584 kcal
  • Bílkoviny 145 g
  • Sacharidy 1016 g
  • Tuky 202 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/12

Prosinec 2008

Související články

pečená husa

Jak vybrat čerstvou husu

Svatomartinské hody a husí pečínka patří neodlučně k sobě. Husy můžete koupit buď přímo od chovatelů, nebo vyrazte na farmářská tržiště. Pečínkové husy nabízejí také obchodní řetězce. Pro sváteční příležitost však doporučujeme koupit maso z dobrého chovu, abyste si opravdu pochutnali.