Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (7x)
18. 7. 2014
Hustá houbovka
Apetit
Hustá houbovka
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (7x)

Houbovka, jak ji ještě neznáte. Crème fraîche je nejen jemnější a lahodnější než klasická zakysaná smetana, ale obsahuje daleko více tuku (30-40 %), a díky tomu se na rozdíl od smetany v polévkách, ani v omáčkách nesráží.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 258.33 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 18.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008

Související články

Mátový čaj

Vše o mátě: Jak ji pěstovat, kdy sklízet, na co si dát pozor a jak ji využít nejen v kuchyni

Osvěžující vůně, nezaměnitelná chuť a všestranné využití – právě těmito vlastnostmi si máta získala místo nejen v kuchyni, ale i v kosmetice, lékařství a domácí aromaterapii. Patří k bylinkám, které lidstvo využívá už po staletí. Zjistěte, jak mátu pěstovat a kdy ji sklízet. Objevte její léčivé účinky, kulinární využití, ale také možná rizika. Víte třeba, který druh máty je nejvhodnější pro děti? A tušíte, že existují i druhy vonící po jablkách nebo pomeranči?