Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (8x)
18. 7. 2014
Hustá houbovka
Apetit
Hustá houbovka
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (8x)

Houbovka, jak ji ještě neznáte. Crème fraîche je nejen jemnější a lahodnější než klasická zakysaná smetana, ale obsahuje daleko více tuku (30-40 %), a díky tomu se na rozdíl od smetany v polévkách, ani v omáčkách nesráží.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 258.33 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 18.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008

Související články

Benátky, jak je (ne)znáte: Proč pít víno od rána, kam na nejlepší cicchetti, jak přežít racky a projet se po Grand Canalu skoro zadarmo

Když se řeknou Benátky, většině lidí se vybaví gondoly, davy u mostu Rialto a nekonečné fronty na památky. Jenže takhle to být nemusí. I během krátké návštěvy, klidně jen na otočku, můžete zažít Benátky, které nejsou popsány v každém druhém turistickém průvodci. Stačí znát pár místních triků: kam jít na ty nejlepší cicchetti, proč vám racek opravdu může ukrást večeři a jak si vychutnat výhled na Grand Canal bez toho, abyste museli platit majlant za gondolu.